Niedzielny Brunch: tosty z marmoladą Kumkwatową i kozim serem
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 235 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.53 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, rozmarynu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kumkwat-Marmolada rozmarynowa z kozim serem, Niedzielny Brunch: Ciasto Z Marmoladą, oraz Niedzielny Brunch: Marmolada Pomidorowo-Bazyliowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu połączyć wodę z cukrem i od czasu do czasu mieszać, aż cukier się rozpuści.
Dodaj kumkwaty, ziarna pieprzu i świeżą gałązkę rozmarynu. Wymieszać, aby wymieszać, upewniając się, aby zakopać rozmaryn w owocach.
Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 10 do 15 minut, aż kumkwaty są przezroczyste, a płyn zmniejszył się do konsystencji cienkiego syropu.
Zdjąć z ognia i wyrzucić gałązkę rozmarynu (i wszelkie igły, które mogły się rozdzielić).
Dodać posiekany rozmaryn i odstawić do ostygnięcia.
Lekko grzać chleb. Równomiernie rozprowadzić kozi ser na każdej kromce chleba i na wierzchu obfite ilości Marmolady kumkwat. Resztki Marmolady dobrze trzymają się w lodówce przez kilka tygodni.