Niedzielny Brunch: tosty z marmoladą Kumkwatową i kozim serem

Niedzielny Brunch: tosty z marmoladą Kumkwatową i kozim serem
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 235 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.53 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, rozmarynu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kumkwat-Marmolada rozmarynowa z kozim serem, Niedzielny Brunch: Ciasto Z Marmoladą, oraz Niedzielny Brunch: Marmolada Pomidorowo-Bazyliowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu połączyć wodę z cukrem i od czasu do czasu mieszać, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj kumkwaty, ziarna pieprzu i świeżą gałązkę rozmarynu. Wymieszać, aby wymieszać, upewniając się, aby zakopać rozmaryn w owocach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1/2 Szklanki Kumkwatów1/2 Szklanki Kumkwatów
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
3
Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 10 do 15 minut, aż kumkwaty są przezroczyste, a płyn zmniejszył się do konsystencji cienkiego syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Kumkwatów1/2 Szklanki Kumkwatów
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
4
Zdjąć z ognia i wyrzucić gałązkę rozmarynu (i wszelkie igły, które mogły się rozdzielić).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
5
Dodać posiekany rozmaryn i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
6
Lekko grzać chleb. Równomiernie rozprowadzić kozi ser na każdej kromce chleba i na wierzchu obfite ilości Marmolady kumkwat. Resztki Marmolady dobrze trzymają się w lodówce przez kilka tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Kumkwatów1/2 Szklanki Kumkwatów
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn