Niedzielny Brunch: tosty z marmoladą Kumkwatową i kozim serem

Niedzielny Brunch: tosty z marmoladą Kumkwatową i kozim serem
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 235 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.53 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, rozmarynu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kumkwat-Marmolada rozmarynowa z kozim serem, Niedzielny Brunch: Ciasto Z Marmoladą, oraz Niedzielny Brunch: Marmolada Pomidorowo-Bazyliowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu połączyć wodę z cukrem i od czasu do czasu mieszać, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj kumkwaty, ziarna pieprzu i świeżą gałązkę rozmarynu. Wymieszać, aby wymieszać, upewniając się, aby zakopać rozmaryn w owocach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
KumkwatKumkwat
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
3
Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 10 do 15 minut, aż kumkwaty są przezroczyste, a płyn zmniejszył się do konsystencji cienkiego syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KumkwatKumkwat
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
4
Zdjąć z ognia i wyrzucić gałązkę rozmarynu (i wszelkie igły, które mogły się rozdzielić).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
5
Dodać posiekany rozmaryn i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
6
Lekko grzać chleb. Równomiernie rozprowadzić kozi ser na każdej kromce chleba i na wierzchu obfite ilości Marmolady kumkwat. Resztki Marmolady dobrze trzymają się w lodówce przez kilka tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
KumkwatKumkwat
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn