Niedzielny Brunch: tosty z marmoladą Kumkwatową i kozim serem

Niedzielny Brunch: tosty z marmoladą Kumkwatową i kozim serem
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 235 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.53 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, rozmarynu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kumkwat-Marmolada rozmarynowa z kozim serem, Niedzielny Brunch: Ciasto Z Marmoladą, oraz Niedzielny Brunch: Marmolada Pomidorowo-Bazyliowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu połączyć wodę z cukrem i od czasu do czasu mieszać, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj kumkwaty, ziarna pieprzu i świeżą gałązkę rozmarynu. Wymieszać, aby wymieszać, upewniając się, aby zakopać rozmaryn w owocach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1/2 Szklanki Kumkwatów1/2 Szklanki Kumkwatów
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
3
Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 10 do 15 minut, aż kumkwaty są przezroczyste, a płyn zmniejszył się do konsystencji cienkiego syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Kumkwatów1/2 Szklanki Kumkwatów
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
4
Zdjąć z ognia i wyrzucić gałązkę rozmarynu (i wszelkie igły, które mogły się rozdzielić).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
5
Dodać posiekany rozmaryn i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
6
Lekko grzać chleb. Równomiernie rozprowadzić kozi ser na każdej kromce chleba i na wierzchu obfite ilości Marmolady kumkwat. Resztki Marmolady dobrze trzymają się w lodówce przez kilka tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Kumkwatów1/2 Szklanki Kumkwatów
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn