Niedzielny Brunch: Sałatka z homara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.96 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz koszerną sól i popękany pieprz, tymianek, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: Sałatka Broccolini, Niedzielny Brunch: Sałatka Cobba, oraz Niedzielny Brunch: Kibbeh i sałatka z ogórków.
Instrukcje
1
Wybieraj homary usuwając mięso z muszli, upewniając się, że nie ma chrząstki ani skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(zalecany: Sos A1)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Pokroić lub rozerwać duże kawałki homara na duże, kęs wielkości kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3
Miejsce w dużej misce i rezerwy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzej grill lub patelnię do grillowania, posmaruj kukurydzę oliwą z oliwek i grilluj, aż ziarna zaczną po prostu char. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie pokroić ziarna z kukurydzy i umieścić w misce z homarem. Delikatnie wrzucić homara i kukurydzy z czerwoną papryką, awokado i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Homar w menu? Spróbuj połączyć się z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Domaine Louis Michel et Fils Chablis z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.