Niedzielny Brunch: Sałatka Z Homara
Niedzielny Brunch: Sałatka z homara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.96 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz koszerną sól i popękany pieprz, tymianek, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: Sałatka Broccolini, Niedzielny Brunch: Sałatka Cobba, oraz Niedzielny Brunch: Kibbeh i sałatka z ogórków.
Instrukcje
Wybieraj homary usuwając mięso z muszli, upewniając się, że nie ma chrząstki ani skorupy.
Pokroić lub rozerwać duże kawałki homara na duże, kęs wielkości kawałki.
Miejsce w dużej misce i rezerwy
Rozgrzej grill lub patelnię do grillowania, posmaruj kukurydzę oliwą z oliwek i grilluj, aż ziarna zaczną po prostu char. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie pokroić ziarna z kukurydzy i umieścić w misce z homarem. Delikatnie wrzucić homara i kukurydzy z czerwoną papryką, awokado i szalotki.
Wymieszać sok z cytryny, oliwę z oliwek, liście tymianku, a następnie doprawić do smaku solą i pieprzem.
Wlać sos na mieszaninę homara, i wrzucić delikatnie połączyć.
Podawać na sałacie Bibb pozostawić z lampką wina musującego.