Niedzielny Brunch: Sałatka Cobba
Niedzielny Brunch: Sałatka Cobba może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 3,46 zł za porcję. To danie główne ma 599 kalorii, 30g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. 69 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Mieszanka sera, boczek, szalotka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Niedzielny Brunch: Sałatka Broccolini, Niedzielny Brunch: Sałatka Z Homara, oraz Niedzielny Brunch: Kibbeh i sałatka z ogórków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ocet sherry, oliwę z oliwek i szalotkę. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Pierś z kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i skropić oliwą z oliwek. Gdy olej będzie mieniący dodać piersi kurczaka i gotować, aż Na Zewnątrz będzie złoty kolor, a temperatura wewnętrzna wynosi 160 [°], około 8 minut.
Wyjąć z patelni i raz na tyle ostudzić, aby obsłużyć pokroić w kostkę.
Liście sałaty obłożyć sosem i podzielić na 4 miseczki. Praca wokół każdej miski ułóż gotowanego kurczaka, pomidory, pokruszony ser pleśniowy, posiekany boczek i awokado na sałacie.
Umieść ćwiartowane jajko w środku każdej sałatki i mżawka dodatkowy dressing nad każdym z nich.
Podawać z chrupiącym chlebem i schłodzonym piwem.