Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj niedzielnego brunchu: Salade Niçoise. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 2,65 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 40g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka anchois, jajka, ziemniaki Yukon gold i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Salade Nicoise, Salade Nicoise, oraz Salade Niçoise.
Instrukcje
1
Ocet jabłkowy, oliwę z oliwek, musztardę i tymianek ubić razem i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 łyżeczki Gorącej Soli
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Jajka ugotowane na twardo pokroić na pół; ćwiartki ziemniaków i pomidorów. Ubierz Zielenie i umieść w dużej salaterce. Ubrać ziemniaki, pomidory i fasolkę szparagową w pozostałym sosie i umieścić na sałatce. Na każdą połówkę jajka ułożyć sardelę i ułożyć na sałatce, a następnie niewielką garść oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka Cielęce
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Starty Parmezan, Do Podania
Zieloni
Ciasto Kukurydziane
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Tuńczyka w puszkach umieścić na pozostałym obszarze sałatki lub ułożyć na środku i skropić pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuńczyk Konserwowy
4
Całą sałatkę posypać solą i pieprzem, podawać z dużą ilością białego wina i chrupiącego chleba.
Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Cru Monplaisir Bordeaux Superieur. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.