Niedzielny Brunch: Salade Niçoise
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj niedzielnego brunchu: Salade Niçoise. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 2,65 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 40g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka anchois, jajka, ziemniaki Yukon gold i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Salade Nicoise, Salade Nicoise, oraz Salade Niçoise.
Instrukcje
Ocet jabłkowy, oliwę z oliwek, musztardę i tymianek ubić razem i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Jajka ugotowane na twardo pokroić na pół; ćwiartki ziemniaków i pomidorów. Ubierz Zielenie i umieść w dużej salaterce. Ubrać ziemniaki, pomidory i fasolkę szparagową w pozostałym sosie i umieścić na sałatce. Na każdą połówkę jajka ułożyć sardelę i ułożyć na sałatce, a następnie niewielką garść oliwek.
Tuńczyka w puszkach umieścić na pozostałym obszarze sałatki lub ułożyć na środku i skropić pozostałym sosem.
Całą sałatkę posypać solą i pieprzem, podawać z dużą ilością białego wina i chrupiącego chleba.
Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy
Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Cru Monplaisir Bordeaux Superieur. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Cru Monplaisir Bordeaux Superieur]()
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Wykonany z polerowanym stylem oferuje klasyczne Bordeaux aromaty śliwek, fig, grafitu, czarnej porzeczki i odrobiny dębu. Cabernet nadaje strukturę i jędrność jedwabistym taninom, kończy się umiarkowanie długo i świeży liściasty. Para z rozmarynem i tymiankiem duszone baranki lub krótkie żeberka hamburgery zwieńczone Gruyere.