Niedzielny Brunch: ropuchy zawinięte w boczek w dziurze wypełnionej Pora
Niedzielny Brunch: ropuchy zawinięte w boczek w dziurze wypełnionej Pora mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 365 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, por, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Serious Eats ma 101 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Niedzielny Brunch: bekon, Por i quiche pomidorowe, Niedzielny Brunch: Nadziewane rumem pieczone jabłka z kruszonką owsianą, oraz Niedzielny Brunch: tarta z bekonem i jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425°. Natrzyj olej na dno i boki naczynia do pieczenia, a na wierzchu rozetrzyj drobno posiekane pory.
Usunąć osłonkę z kiełbasy, przecinając je wzdłuż, aby zachować ich kształt i owinąć każdą kiełbasę w jeden plasterek boczku. Ułożyć na wierzchu porów i piec, aż boczek i kiełbasa zaczną brązowieć, o 20 protokół.
W międzyczasie ubić jajka, a następnie dodać mleko, wodę, musztardę i worchestershire.
Dodaj mąkę ubijając, aż dobrze się połączą i nie pozostaną żadne grudki mąki.
Gdy kiełbaski są gotowe wlać ciasto na kiełbasę i umieścić z powrotem w piekarniku, aż dobrze rumiane i puffy około 25-35 minut, podawać natychmiast posypane opcjonalnie jajka sadzone.