Niedzielny Brunch: ropuchy zawinięte w boczek w dziurze wypełnionej Pora

Niedzielny Brunch: ropuchy zawinięte w boczek w dziurze wypełnionej Pora
Niedzielny Brunch: ropuchy zawinięte w boczek w dziurze wypełnionej Pora mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 365 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, por, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Serious Eats ma 101 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Niedzielny Brunch: bekon, Por i quiche pomidorowe, Niedzielny Brunch: Nadziewane rumem pieczone jabłka z kruszonką owsianą, oraz Niedzielny Brunch: tarta z bekonem i jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425°. Natrzyj olej na dno i boki naczynia do pieczenia, a na wierzchu rozetrzyj drobno posiekane pory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Usunąć osłonkę z kiełbasy, przecinając je wzdłuż, aby zachować ich kształt i owinąć każdą kiełbasę w jeden plasterek boczku. Ułożyć na wierzchu porów i piec, aż boczek i kiełbasa zaczną brązowieć, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W międzyczasie ubić jajka, a następnie dodać mleko, wodę, musztardę i worchestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj mąkę ubijając, aż dobrze się połączą i nie pozostaną żadne grudki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
5
Gdy kiełbaski są gotowe wlać ciasto na kiełbasę i umieścić z powrotem w piekarniku, aż dobrze rumiane i puffy około 25-35 minut, podawać natychmiast posypane opcjonalnie jajka sadzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn