Niedzielny Brunch: Placki Ziemniaczane
Niedzielny Brunch: placki ziemniaczane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, śmietany, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niedzielny Brunch: Proste Ciasta Rybne, Niedzielny Brunch: ciastka krabowe z cytryną Mayonniase, oraz Niedzielny Brunch: Resztki Puree Ziemniaczanego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem tłuczone ziemniaki, ser i szalotki, aż do całkowitego połączenia. Uformuj mieszaninę ziemniaków na 8 równomiernie wielkości pasztecików. Na osobnych tacach, umieścić mąkę, jajka i bułkę tartą; płaszcz każdy patty w mące, następnie jajka, a następnie bułkę tartą.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i dodać gałkę masła. Pracując partiami, smaż paszteciki na złoty kolor.
Podawać na gorąco z odrobiną kwaśnej śmietany i więcej plasterków szalotki.