Niedzielny Brunch: Pbrj (masło orzechowe i galaretka Rabarbarowa)

Niedzielny Brunch: Pbrj (masło orzechowe i galaretka Rabarbarowa)
Niedzielny Brunch: Pbrj (masło orzechowe i galaretka z rabarbarem) jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przyprawa. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Mieszanka soku z cytryny, sproszkowane pektyny, rabarbar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Polane masło orzechowe i galaretki pączki ... z galaretką truskawkowo-rabarbarową Chia, Niedzielny Brunch: St. Louis Gooey Butter Cake, oraz Niedzielny Brunch: Placki Z Masłem Pomarańczowym I Kaszą Gryczaną.

Instrukcje

1
W misce, połączyć rabarbar, 2 szklanki cukru, i sok z cytryny. Przechowywać w lodówce przez noc w szczelnie przykrytym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Następnego dnia doprowadzić mieszaninę rabarbarowo-cukrową do wrzenia w małym rondlu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
3
Zdjąć z ognia.
4
W małej misce, połączyć pektyny i pozostałą łyżeczkę cukru i temperować go przez dodanie małych ilości gorącej mieszaniny rabarbar i szybko mieszając go.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
PektynaPektyna
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Dodaj to do reszty rabarbaru, Przywróć rondel do pieca i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
6
Wyjąć z ognia i wlać do czystego pojemnika z pokrywką. Po wystygnięciu należy zamknąć pokrywę i przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn