Niedzielny Brunch: najlepsze babeczki jagodowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz kiełki pszenicy, jagody, grubą sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: Babeczki Jagodowo-Bananowe, Niedzielny Brunch: Pełnoziarniste Muffiny Marchewkowe, oraz Niedzielny Brunch: muffinki z cebulką i serem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400°. Posmaruj puszki muffinów lub linię papierowymi liniami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Osobno ubić jajka, syrop klonowy, cukier, olej i mleko. Mokre składniki wymieszać z suchym. Wymieszaj jagody i otręby.
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Winogrona Czerwone Bezpestkowe
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Otręby
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Napełnij kubki muffin 3/4 pełne i piec przez 20 minut lub do złotego koloru. Schłodzić przez 5 minut na patelni przed wyjęciem.