Niedzielna Kolacja: Kulebyaka
Niedzielna Kolacja: Kulebyaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.19 za porcję. Jedna porcja zawiera 1810 kalorii, 70g białka, oraz 119g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, sól koszerna i popękany pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Niedzielna Kolacja Kanapki, Niedzielna Kolacja Z Kurczakiem, oraz Niedzielna Kolacja: Pierogi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w małym rondlu, dodać posiekaną cebulę, 4 sprężyny tymianku i gotować, aż cebula będzie miękka i lekko brązowa.
Dodać pokrojone w plasterki pieczarki i gotować do miękkości i wyschnięcia.
Na patelni wystarczająco dużej, aby pomieścić filety z łososia, umieścić mały pęczek koperku, pieprzu i czosnku; przykryć zimną wodą i doprowadzić do duszenia.
Dodajemy filety z łososia jeden po drugim i gotujemy do momentu aż będą twarde (około 1 minuty), następnie odwracamy i gotujemy przez kolejne 30 sekund. Delikatnie wyjąć z patelni i ostudzić. Jajka na twardo pokroić w plasterki.
Gdy wszystkie składniki ostygną, Rozgrzej piekarnik do 375°, a następnie podziel ciasto francuskie na 4 sekcje (zamrożone ciasto francuskie przyjdzie w arkuszach). W środku ciasta umieścić 1/4 ryżu, następnie 1/4 mieszanki grzybowej, następnie jedno pokrojone jajko na twardo, a następnie jeden filet z łososia. Ciasto francuskie owiń delikatnie łososiem, zapieczętuj umyciem jajecznym i umieść na przygotowanym cieście do pieczenia. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Umieścić w piekarniku i gotować, aż ciasto będzie złoty kolor, o 30 protokół.
Podawać z chrupiącą zieloną sałatką i dużą ilością wina musującego do opiekania mamy.