Niedzielna Kolacja: Kulebyaka

Niedzielna Kolacja: Kulebyaka
Niedzielna Kolacja: Kulebyaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.19 za porcję. Jedna porcja zawiera 1810 kalorii, 70g białka, oraz 119g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, sól koszerna i popękany pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Niedzielna Kolacja Kanapki, Niedzielna Kolacja Z Kurczakiem, oraz Niedzielna Kolacja: Pierogi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w małym rondlu, dodać posiekaną cebulę, 4 sprężyny tymianku i gotować, aż cebula będzie miękka i lekko brązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać pokrojone w plasterki pieczarki i gotować do miękkości i wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Usuń z ciepła i rezerwy.
4
Na patelni wystarczająco dużej, aby pomieścić filety z łososia, umieścić mały pęczek koperku, pieprzu i czosnku; przykryć zimną wodą i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodajemy filety z łososia jeden po drugim i gotujemy do momentu aż będą twarde (około 1 minuty), następnie odwracamy i gotujemy przez kolejne 30 sekund. Delikatnie wyjąć z patelni i ostudzić. Jajka na twardo pokroić w plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Gdy wszystkie składniki ostygną, Rozgrzej piekarnik do 375°, a następnie podziel ciasto francuskie na 4 sekcje (zamrożone ciasto francuskie przyjdzie w arkuszach). W środku ciasta umieścić 1/4 ryżu, następnie 1/4 mieszanki grzybowej, następnie jedno pokrojone jajko na twardo, a następnie jeden filet z łososia. Ciasto francuskie owiń delikatnie łososiem, zapieczętuj umyciem jajecznym i umieść na przygotowanym cieście do pieczenia. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Umieścić w piekarniku i gotować, aż ciasto będzie złoty kolor, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Podawać z chrupiącą zieloną sałatką i dużą ilością wina musującego do opiekania mamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino MusująceWino Musujące
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn