Niechlujne Hot Dogi
Niechlujne Hot dogi mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje $7.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 2534 kalorii, 87g białka, oraz 96 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bułki hamburgerowe, sos pomidorowy, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Hot Dogi Z Węzłem Czosnkowym, Niechlujne Psy, oraz Niechlujne Psy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Paprykę i cebulę gotować w oleju, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
Wymieszać z sosem barbecue, sosem pomidorowym i hot-dogami. Dusić odkryte 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Napełnij bułki mieszaniną hot dogów.
Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Wino Różane
Riesling, Gewurztraminer i wino różowe to moje najlepsze propozycje do Hot dogów. Gewürztraminer świetnie pasuje do twojego podstawowego nowojorskiego hot doga z musztardą i kiszoną kapustą. Dla psa w stylu Chicago z kwaśnymi ogórkami i ostrą papryką, możesz zdecydować się na chrupiące Riesling. Bez względu na dodatki, sucha róża prawie zawsze działa. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.