Niebieskie kraby Pauli w stylu Savannah

Niebieskie kraby Pauli w stylu Savannah
Jeśli masz około 25 minut do spędzenia w kuchni, niebieskie kraby Pauli w stylu Savannah mogą być niesamowitym, bezglutenowym, pierwotnym i pescatariańskim przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 30 g białka, 6 g tłuszczu i łącznie 212 kalorii. Za 2,14 USD za porcję otrzymasz danie główne dla 6 osób. 4 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga liści laurowych, ziaren pieprzu, masła i pietruszki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał wynik 85%, co jest wynikiem doskonałym. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Savannah Gumbo - Paula Deen, Paula's Nutty Brittle From Savannah's Candy Man i Zupa krabowa w stylu Savannah.

Instrukcje

1
Zagotuj duży garnek wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryny Przekrojone Na PółCytryny Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Do garnka dodaj przyprawę do krabów, ocet, ziarna pieprzu, liście laurowe, cytryny, czosnek i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodaj kraby i gotuj, aż staną się czerwone, 10 do 12 minut.
4
Usuń kraby za pomocą pająka, a następnie pozwól krabom ostygnąć w dotyku.
5
Rozbij kraby na gazecie i wyjmij całe słodkie mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Podawać z roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny

Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Kraba można łączyć z Chardonnay, Riesling i Pinot Grigio. Schłodzony krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepły krab (szczególnie z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest wino Chardonnay Paul Dolan Vineyards. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Wino Chardonnay z winnicy Paul Dolan
Wino Chardonnay z winnicy Paul Dolan
Pochodzące z nisko położonych dolin otaczających rzekę Russian, obszaru słynącego z produkcji bogatych i skoncentrowanych win, Paul Dolan Vineyards Chardonnay to znakomicie zrównoważone wino o aromatach dojrzałej gruszki, chrupiącego jabłka i kremowej wanilii.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn