Blue Crab Cakes with Fresh Basil AÏOLI może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 359 kalorii, 20g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.27 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo przyprawioną bułkę tartą, pieprz, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Spróbuj Ciasta krabowe z Aïoli, Ciasta krabowe z sosem aioli, oraz Ciasta Krabowe Z Jalapeno Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć bułkę tartą i kolejne 7 składników w dużej misce. Złóż kraba. Kształt na 6 (3-calowych) ciastek. Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Hindsight Win Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.