Nie mogę uwierzyć, że to nie zapiekanka ze słodkich ziemniaków.
Przepis nie mogę uwierzyć, że to nie zapiekanka ze słodkich ziemniaków jest gotowa w około 1 godzinę i 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ta przystawka ma 268 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, vanillan ekstrakt, syrop naleśnikowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), Mama najlepsza zapiekanka ze słodkich ziemniaków, oraz Zapiekanka Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Napełnij Duże, bezpieczne w kuchence mikrofalowej naczynie 1/2 cala wody.
Umieścić squash do naczynia i przykryć. Kuchenka mikrofalowa przez około 8 minut, a następnie odcedzić (Kabaczek powinien być na tyle delikatny, aby rozgnieść, ale nie rozgotowany).
Za pomocą mashera ziemniaczanego, robota kuchennego lub widelca dokładnie rozgnieść squasha, ale nie puree (squash powinien być pulpy).
Dodaj mleko sojowe, syrop, słodzik, sól, substytut jajka, ekstrakt waniliowy i cynamon.
Składniki dokładnie wymieszać, ale nie mieszać.
Przenieść do 8-calowej na 10-calową patelnię do pieczenia rozpyloną sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Piec w piekarniku, aż w większości firmy, 45 do 50 minut.
Top z mini pianki. Wróć do piekarnika, aż pianki zaczną brązowieć, około 5 minut. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem!