New England Lobster Rolls

New England Lobster Rolls
New England Lobster Rolls jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 2. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 15g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, żywy Homar, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj New England Style Hot Dog Rolls / Buns (Dla Rolek Homara Itp.), New England Lobster Roll, oraz New England-Style Lobster Roll dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do sałatki z homara: napełnij duży garnek 1 cal wody i wymieszaj z odmierzoną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj stojak na parowiec do garnka. (Jeśli nie masz stojaka na parowiec, lekko zwiń długi kawałek folii, aby wyglądał jak lina. Następnie zrób ósemkę z liny foliowej i włóż ją do garnka.) Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj homara do garnka, przykryj szczelną pokrywką i przywróć wodę do pełnego wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować w delikatnym wrzeniu, aż Homar będzie jaskrawoczerwony, o 14 minut od czasu, gdy wszedł do garnka. Sprawdź jego doness przez pociągnięcie na antenę: jeśli antena wychodzi bez oporu, homar jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wyjąć homara do obramowanej blachy do pieczenia i niech siedzieć, aż będzie wystarczająco chłodny do obsługi.Używając rąk, przekręć i oddziel ogon od ciała. Przekręć i usuń oba pazury w miejscu, w którym spotykają się z ciałem homara; odłóż pazury na bok. Odrzuć głowę i tułów.Zaczynając od ogona, Usuń małe, wiotkie płetwy na spodniej stronie muszli. Za pomocą widelca przebić odsłonięte mięso ogonowe i powoli przekręcić i wyciągnąć je ze skorupy w jednym kawałku. Opłukać wszelkie białe resztki mięsa ogona i odstawić na deskę do krojenia. Odrzuć skorupę ogona.Przekręć pazury i oddziel je od nóg; odstaw Nogi na bok. Delikatnie poruszaj i wyciągnij mniejszą część muszli szczypiec z każdego pazura. Używając krakersa z owocami morza, delikatnie złamać pazury, usunąć mięso i odstawić na deskę do krojenia. Złamać nogi, usunąć mięso i odstawić na deskę do krojenia. Sprawdzić mięso pod kątem jakiejkolwiek chrząstki lub skorupy i wyrzucić. Grubo posiekaj zarezerwowane mięso i umieść je w średniej misce. (Powinieneś mieć około 1 szklanki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Masło rozprowadzić na zewnątrz bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
2
Rozgrzać średnią patelnię na średnim ogniu do gorąca, o 3 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieścić bułki na patelni masło stronie w dół i tosty na złoty kolor, o 1 do 1 1/2 protokół. Flip i tost drugi bok, aż złoty kolor, o 1 do 1 1/2 protokół. Sałatkę z homara podzielić między bułki i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar działa bardzo dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Domaine de Chantemerle Chablis z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Domaine de Chantemerle Chablis
Domaine de Chantemerle Chablis
Aromaty świeżych ziół, białych kwiatów, kurzu kredowego. Wyrafinowany, czysty, żywy; aromaty cytryn, limonek, soli morskiej. Ciesz się schłodzonym jako aperitif lub rozkoszuj się ostrygami lub innymi świeżymi skorupiakami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Magazyn