New England Lobster Rolls

New England Lobster Rolls
New England Lobster Rolls jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 2. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 15g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, żywy Homar, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj New England Style Hot Dog Rolls / Buns (Dla Rolek Homara Itp.), New England Lobster Roll, oraz New England-Style Lobster Roll dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do sałatki z homara: napełnij duży garnek 1 cal wody i wymieszaj z odmierzoną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj stojak na parowiec do garnka. (Jeśli nie masz stojaka na parowiec, lekko zwiń długi kawałek folii, aby wyglądał jak lina. Następnie zrób ósemkę z liny foliowej i włóż ją do garnka.) Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodaj homara do garnka, przykryj szczelną pokrywką i przywróć wodę do pełnego wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować w delikatnym wrzeniu, aż Homar będzie jaskrawoczerwony, o 14 minut od czasu, gdy wszedł do garnka. Sprawdź jego doness przez pociągnięcie na antenę: jeśli antena wychodzi bez oporu, homar jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Wyjąć homara do obramowanej blachy do pieczenia i niech siedzieć, aż będzie wystarczająco chłodny do obsługi.Używając rąk, przekręć i oddziel ogon od ciała. Przekręć i usuń oba pazury w miejscu, w którym spotykają się z ciałem homara; odłóż pazury na bok. Odrzuć głowę i tułów.Zaczynając od ogona, Usuń małe, wiotkie płetwy na spodniej stronie muszli. Za pomocą widelca przebić odsłonięte mięso ogonowe i powoli przekręcić i wyciągnąć je ze skorupy w jednym kawałku. Opłukać wszelkie białe resztki mięsa ogona i odstawić na deskę do krojenia. Odrzuć skorupę ogona.Przekręć pazury i oddziel je od nóg; odstaw Nogi na bok. Delikatnie poruszaj i wyciągnij mniejszą część muszli szczypiec z każdego pazura. Używając krakersa z owocami morza, delikatnie złamać pazury, usunąć mięso i odstawić na deskę do krojenia. Złamać nogi, usunąć mięso i odstawić na deskę do krojenia. Sprawdzić mięso pod kątem jakiejkolwiek chrząstki lub skorupy i wyrzucić. Grubo posiekaj zarezerwowane mięso i umieść je w średniej misce. (Powinieneś mieć około 1 szklanki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Masło rozprowadzić na zewnątrz bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Rozgrzać średnią patelnię na średnim ogniu do gorąca, o 3 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Umieścić bułki na patelni masło stronie w dół i tosty na złoty kolor, o 1 do 1 1/2 protokół. Flip i tost drugi bok, aż złoty kolor, o 1 do 1 1/2 protokół. Sałatkę z homara podzielić między bułki i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar działa bardzo dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Domaine de Chantemerle Chablis z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Domaine de Chantemerle Chablis
Domaine de Chantemerle Chablis
Aromaty świeżych ziół, białych kwiatów, kurzu kredowego. Wyrafinowany, czysty, żywy; aromaty cytryn, limonek, soli morskiej. Ciesz się schłodzonym jako aperitif lub rozkoszuj się ostrygami lub innymi świeżymi skorupiakami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Magazyn