New England Lobster Rolls
New England Lobster Rolls jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 2. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 15g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, żywy Homar, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj New England Style Hot Dog Rolls / Buns (Dla Rolek Homara Itp.), New England Lobster Roll, oraz New England-Style Lobster Roll dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do sałatki z homara: napełnij duży garnek 1 cal wody i wymieszaj z odmierzoną solą.
Dodaj stojak na parowiec do garnka. (Jeśli nie masz stojaka na parowiec, lekko zwiń długi kawałek folii, aby wyglądał jak lina. Następnie zrób ósemkę z liny foliowej i włóż ją do garnka.) Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj homara do garnka, przykryj szczelną pokrywką i przywróć wodę do pełnego wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować w delikatnym wrzeniu, aż Homar będzie jaskrawoczerwony, o 14 minut od czasu, gdy wszedł do garnka. Sprawdź jego doness przez pociągnięcie na antenę: jeśli antena wychodzi bez oporu, homar jest gotowy.
Wyjąć homara do obramowanej blachy do pieczenia i niech siedzieć, aż będzie wystarczająco chłodny do obsługi.Używając rąk, przekręć i oddziel ogon od ciała. Przekręć i usuń oba pazury w miejscu, w którym spotykają się z ciałem homara; odłóż pazury na bok. Odrzuć głowę i tułów.Zaczynając od ogona, Usuń małe, wiotkie płetwy na spodniej stronie muszli. Za pomocą widelca przebić odsłonięte mięso ogonowe i powoli przekręcić i wyciągnąć je ze skorupy w jednym kawałku. Opłukać wszelkie białe resztki mięsa ogona i odstawić na deskę do krojenia. Odrzuć skorupę ogona.Przekręć pazury i oddziel je od nóg; odstaw Nogi na bok. Delikatnie poruszaj i wyciągnij mniejszą część muszli szczypiec z każdego pazura. Używając krakersa z owocami morza, delikatnie złamać pazury, usunąć mięso i odstawić na deskę do krojenia. Złamać nogi, usunąć mięso i odstawić na deskę do krojenia. Sprawdzić mięso pod kątem jakiejkolwiek chrząstki lub skorupy i wyrzucić. Grubo posiekaj zarezerwowane mięso i umieść je w średniej misce. (Powinieneś mieć około 1 szklanki.)
Masło rozprowadzić na zewnątrz bułek.
Rozgrzać średnią patelnię na średnim ogniu do gorąca, o 3 protokół.
Umieścić bułki na patelni masło stronie w dół i tosty na złoty kolor, o 1 do 1 1/2 protokół. Flip i tost drugi bok, aż złoty kolor, o 1 do 1 1/2 protokół. Sałatkę z homara podzielić między bułki i podawać natychmiast.