Nektaryna-Jeżyna Crisp
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj chrupiące nektaryny i jeżyny. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 330 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajka, jeżyny, crème fraîche i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Jeżyna-Nektaryna Crisp, Ciasto Z Jeżynami Nektarynowymi, oraz Nektarynowo-jeżyn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, złoty cukier,skórkę cytryny i sól ubić w średniej misce toblend.
Dodać roztopione masło i wanilię; mieszać aż do równomiernego zwilżenia, ale crumbly.DO naprzód: może być wykonany 4 godziny do przodu.
Odstawić w temperaturze pokojowej.
Jajka ubić w dużej misce toblend.
Ubij w crème fraîche i wanilii.
Dodać 1 łyżkę mąki; ubić do blend.do do przodu można wykonać 4 godziny do przodu.Kryj się i wyluzuj. Rewhisk przed kontynuowaniem.
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło 8x10-calowe owalne naczynie ceramiczne.
Umieść jagody inektarynki w dużej misce.
Posypać 1/2 szklanki mąki i cukru ponad; wrzucić do herbu.
Przełożyć do przygotowanego dania.
Wlać mieszankę jajek równomiernie na owocach. Za pomocą palców, crumbletopping nad owocami, równomiernie.
Piec chrupiące, aż krem jest ustawiony itopping jest złoty brąz, o 55 protokół.
Pozostaw do ostygnięcia co najmniej 10 minut i do 1 godzinyprzed porcją.
Miarka chrupiące do misek.
Podawać z lodami Vanilla.