Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj chrupiące nektaryny i jeżyny. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 330 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajka, jeżyny, crème fraîche i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Jeżyna-Nektaryna Crisp, Ciasto Z Jeżynami Nektarynowymi, oraz Nektarynowo-jeżyn dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę, złoty cukier,skórkę cytryny i sól ubić w średniej misce toblend.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Fasola Waniliowa
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać roztopione masło i wanilię; mieszać aż do równomiernego zwilżenia, ale crumbly.DO naprzód: może być wykonany 4 godziny do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych