Neath Pal ' s Sea Bass
Okoń morski Neath Pal może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 4,42 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka wina, octu ryżowego, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Bass on a Bun for One, oraz Golden Sea Bass.
Instrukcje
W małym rondlu zagotować cukier i 1/2 szklanki wody, stale mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować 5 minut. Super. Wymieszać 3/4 szklanki wody, wina i kolejnych 6 składników.
Umieść filety w płytkim naczyniu lub wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; zalej filety marynatą. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 30 minut, obracając raz.
Usuń filety z marynaty, odrzucając marynatę.
Umieścić filety na lekko nasmarowanym stojaku w patelni brojlerów.
Piec w temperaturze 450 przez 10 do 12 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Uwaga: fermentowana czarna fasola jest również nazywana chińską czarną fasolą i jest sprzedawana na rynkach azjatyckich.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.