Neapolitan Ravioli - - - Ravioli All ' Napolitana
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać neapolitańskie Ravioli - - - ravioli All ' Napolitanan spróbować. Jedna porcja zawiera 1293 kalorii, 56g białka, oraz 77 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz prosciutto, masło, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Neapolitańskie Ravioli / eksperymentalna Kuchnia Carrie, Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli), oraz Seabass Ravioli z Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana.
Instrukcje
Aby makaron, zrobić kopiec mąki na środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i olej. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni. W miarę rozszerzania studni, popychaj mąkę do góry, aby zachować kształt studni. Nie martw się, że ta początkowa faza wygląda niechlujnie. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z deski i zeskrobać i resztki chrupiące kawałki. Wyrzuć te kawałki. Lekko mąkę deskę i kontynuować ugniatanie przez 3 więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Kontynuuj ugniatanie przez kolejne 3 minuty, pamiętając, aby w razie potrzeby odkurzyć płytę. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Tymczasem, aby nadzienie, w dużej misce, połączyć ricotta i pecorino i dobrze wymieszać.
Dodać pietruszkę, jajka, bazylia, prosciutto i gałka muszkatołowa i dobrze wymieszać, aby połączyć. Odstawić.
Rozwałkować makaron do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu i umieścić na lekko posypanej mąką powierzchni.
Jeśli masz wałek do cięcia ravioli, pokryj warstwę makaronu warstwą mieszanki ricotty o grubości 1/4 cala.
Połóż równą warstwę makaronu i lekko dociśnij dłońmi. Ostrożnie zwiń 2 arkusze razem z wałkiem, aby uformować ravioli. Za pomocą noża do ciasta, pokroić ravioli od siebie, biegnąc między ravioli.
Jeśli nie masz wałka do ciasta do cięcia ravioli, Wytnij pojedynczy arkusz makaronu na raz na prostokąty 2 na 1 cal.
Umieść łyżeczkę mieszanki ricotty na środku każdego prostokąta i złóż makaron jak kawałek papieru do notebooka i uszczelnij, aby utworzyć 1-calowy kwadrat. Powtarzać do momentu użycia wszystkich składników.
Przynieś 8 litrów wody do wrzenia i dodaj 3 łyżki soli. Upuść ravioli i gotować 6 do 7 protokół, aż do miękkości i w pełni gotowane. Tymczasem, w 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać masło, aż stopi się i bulgotanie. Emulguj z 4 łyżkami wody z makaronu pobranej z garnka do makaronu.
Usuń ravioli z płynu do gotowania, odcedzić i dodać do saute patelni. Wrzucić na ciepło 1 minutę do herbu, i podawać natychmiast.