Neapolitan Ravioli - - - Ravioli All ' Napolitana

Neapolitan Ravioli - - - Ravioli All ' Napolitana
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać neapolitańskie Ravioli - - - ravioli All ' Napolitanan spróbować. Jedna porcja zawiera 1293 kalorii, 56g białka, oraz 77 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz prosciutto, masło, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Neapolitańskie Ravioli / eksperymentalna Kuchnia Carrie, Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli), oraz Seabass Ravioli z Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana.

Instrukcje

1
Aby makaron, zrobić kopiec mąki na środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i olej. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni. W miarę rozszerzania studni, popychaj mąkę do góry, aby zachować kształt studni. Nie martw się, że ta początkowa faza wygląda niechlujnie. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z deski i zeskrobać i resztki chrupiące kawałki. Wyrzuć te kawałki. Lekko mąkę deskę i kontynuować ugniatanie przez 3 więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Kontynuuj ugniatanie przez kolejne 3 minuty, pamiętając, aby w razie potrzeby odkurzyć płytę. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Tymczasem, aby nadzienie, w dużej misce, połączyć ricotta i pecorino i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
Przez CiastoPrzez Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać pietruszkę, jajka, bazylia, prosciutto i gałka muszkatołowa i dobrze wymieszać, aby połączyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(Keebler)(Keebler)
5
Rozwałkować makaron do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu i umieścić na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Jeśli masz wałek do cięcia ravioli, pokryj warstwę makaronu warstwą mieszanki ricotty o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Przez CiastoPrzez Ciasto
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
7
Połóż równą warstwę makaronu i lekko dociśnij dłońmi. Ostrożnie zwiń 2 arkusze razem z wałkiem, aby uformować ravioli. Za pomocą noża do ciasta, pokroić ravioli od siebie, biegnąc między ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
8
Jeśli nie masz wałka do ciasta do cięcia ravioli, Wytnij pojedynczy arkusz makaronu na raz na prostokąty 2 na 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
9
Umieść łyżeczkę mieszanki ricotty na środku każdego prostokąta i złóż makaron jak kawałek papieru do notebooka i uszczelnij, aby utworzyć 1-calowy kwadrat. Powtarzać do momentu użycia wszystkich składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
10
Przynieś 8 litrów wody do wrzenia i dodaj 3 łyżki soli. Upuść ravioli i gotować 6 do 7 protokół, aż do miękkości i w pełni gotowane. Tymczasem, w 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać masło, aż stopi się i bulgotanie. Emulguj z 4 łyżkami wody z makaronu pobranej z garnka do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
RavioliRavioli
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
11
Usuń ravioli z płynu do gotowania, odcedzić i dodać do saute patelni. Wrzucić na ciepło 1 minutę do herbu, i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn