Easy Kale Chips
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać łatwe chipsy Kale spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 52 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 113 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz celtycką sól morską, sok z cytryny, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Chipsy Z Jarmużu, Chipsy z jarmużu BBQ, oraz Wszystko Jarmuż Chipsy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 umyć i wysuszyć jarmuż. Jeśli wolisz, możesz wyciąć dużą centralną łodygę (mogą one uzyskać rodzaj "lepki" po wyschnięciu) zwykle robię to ze zwykłą kapustą, z Dino kapustą mogę zostawić to dla dzieci, destem. Staraj się zachować kawałki nie większe niż 2".2
Wymieszać sól morską, sok z cytryny i oliwę z oliwek.3 Włóż jarmuż do dużej miski, następnie wlej na nią sól, cytrynę i olej i masuj jarmuż przez kilka minut (aż poczuje się, jakby jarmuż był dość równomiernie pokryty).4
Skrop miód i masuj przez kilka minut, aż poczuje się, jakby kapusta była pokryta miodem.5
Umieść jarmuż ostrożnie w odwadniaczu (jeśli jest zgnieciony, spróbuj go położyć płasko) i ustaw go w temperaturze 115 stopni na 8 godzin. Jeśli zrobisz to w noc przed to działa naprawdę dobrze, jak są one zrobione, gdy się obudzisz.6 Jeśli nie masz odwadniacza lub spieszysz się, możesz je również zrobić w piekarniku, chociaż nie będą już "surowe" - ustawiam piekarnik na najniższym ustawieniu (w moim przypadku 190 stopni) i kładę jarmuż na dwóch arkuszach ciastek, a następnie sprawdzam je i obracam co 20 minut, aż skończysz. W moim przypadku zajmuje to około godziny. Jednak wolę je w odwadniaczu :).