Easy Kale Chips

Easy Kale Chips
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać łatwe chipsy Kale spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 52 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 113 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz celtycką sól morską, sok z cytryny, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Chipsy Z Jarmużu, Chipsy z jarmużu BBQ, oraz Wszystko Jarmuż Chipsy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 umyć i wysuszyć jarmuż. Jeśli wolisz, możesz wyciąć dużą centralną łodygę (mogą one uzyskać rodzaj "lepki" po wyschnięciu) zwykle robię to ze zwykłą kapustą, z Dino kapustą mogę zostawić to dla dzieci, destem. Staraj się zachować kawałki nie większe niż 2".2
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
2
Wymieszać sól morską, sok z cytryny i oliwę z oliwek.3 Włóż jarmuż do dużej miski, następnie wlej na nią sól, cytrynę i olej i masuj jarmuż przez kilka minut (aż poczuje się, jakby jarmuż był dość równomiernie pokryty).4
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
JarmużJarmuż
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Skrop miód i masuj przez kilka minut, aż poczuje się, jakby kapusta była pokryta miodem.5
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
JarmużJarmuż
4
Umieść jarmuż ostrożnie w odwadniaczu (jeśli jest zgnieciony, spróbuj go położyć płasko) i ustaw go w temperaturze 115 stopni na 8 godzin. Jeśli zrobisz to w noc przed to działa naprawdę dobrze, jak są one zrobione, gdy się obudzisz.6 Jeśli nie masz odwadniacza lub spieszysz się, możesz je również zrobić w piekarniku, chociaż nie będą już "surowe" - ustawiam piekarnik na najniższym ustawieniu (w moim przypadku 190 stopni) i kładę jarmuż na dwóch arkuszach ciastek, a następnie sprawdzam je i obracam co 20 minut, aż skończysz. W moim przypadku zajmuje to około godziny. Jednak wolę je w odwadniaczu :).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
DehydratorDehydrator
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Magazyn