Naćpany Mnich
Przepis Koksowany Mnich może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 10 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 203 kalorie, 8G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło ten napój. Jeśli masz białko jaja, Bittersy angostura, old Overholt żyto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Srebrny Mnich, oraz Nutty Monk dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do schłodzonego kieliszka typu coupe wlej kwaśne ale i Coca-Colę.
Do shakera do koktajli dodaj żyto, wermut i białko jaja i napełnij lodem. Energicznie wstrząsać, aż dobrze schłodzone i spienione, o 20 sekund. Odcedź powoli na mieszaninę piwa.
Udekoruj napój kilkoma kreskami bittersów.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon