Navajo smażyć chleb z Chili
Przepis Navajo smażyć chleb z Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten chleb ma 579 kalorii, 31g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.84 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka oliwy z oliwek, pasty pomidorowej, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj Navajo Fry Bread, Mamy Navajo Tacos i Indian Fry Bread, oraz Mamy Navajo Tacos i Indian Fry Bread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób CHILI: w żaroodpornej misce przykryj ancho 2 szklankami wrzącej wody.
Umieścić borowiki w małej misce i przykryć pozostałą 1 szklanką wrzącej wody.
Niech zarówno moczyć, aż zmiękną, o 20 protokół.
Usuń ancho z moczącej cieczy i wyrzuć łodygę i nasiona. Drobno posiekać chile; rezerwy moczenie cieczy. Pocierać borowiki, aby usunąć wszelkie ziarna i drobno posiekać je; rezerwy moczenia cieczy.
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek, aż prawie do palenia.
Dodać połowę zmielonego bawoła w równomiernej warstwie i doprawić solą i pieprzem. Podsmaż mięso na dużym ogniu przez 3 minuty bez mieszania; pozostawić mięso w dużych kawałkach. Delikatnie wymieszaj mięso i kontynuuj brązowienie jeszcze przez 2 minuty. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść mięso na talerz; brąz pozostałe mięso.
W zapiekance rozgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodać cebulę i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 2 protokół.
Dodaj proszek chile i gotować, mieszając, przez 4 protokół.
Dodaj mieszankę pasty pomidorowej, bulion z kurczaka, ancho i borowiki.
Dodaj płyny do namaczania ancho i porcini, zatrzymując się, gdy dotrzesz do ziarna na dnie. Przyprawić dużą szczyptą soli i dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż sos zmniejszy się o jedną trzecią, o 10 protokół. Delikatnie wymieszać mięso i wszelkie zgromadzone soki i doprawić solą i pieprzem. Przewijanie tuż przed podaniem.
Ugotować pieczywo: mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól przesiać. Drewnianą łyżką mieszaj w wodzie, aż się zmieszasz.
W rondlu 2-quart rozgrzać 2 cale oleju do 35
Umyj miarkę 1/2 szklanki olejem i przygotuj 2 drewniane łyżki. Do gorącego oleju wrzucić porcję 1/2 szklanki ciasta, a następnie użyć 2 łyżek, aby ostrożnie rozłożyć ciasto na 6-do 7-calowy dysk. Smażyć chleb na złoty kolor i gotowane przez, O 2 protokół na stronę; obniżyć ogień, jeśli olej staje się zbyt gorąca.
Osuszyć na papierowych ręcznikach i przełożyć na talerz obiadowy. Top z chili i podawać na raz. Powtórz, aby jeszcze 7 pieczywa smażyć i podawać z pozostałym chili.
Dodać do przodu: chili można przechowywać w lodówce do 3 dni; podgrzać delikatnie. Smażone ciasto chlebowe może stać w temperaturze pokojowej do 30 minut.