Navajo smażyć chleb z Chili

Navajo smażyć chleb z Chili
Przepis Navajo smażyć chleb z Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten chleb ma 579 kalorii, 31g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.84 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka oliwy z oliwek, pasty pomidorowej, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj Navajo Fry Bread, Mamy Navajo Tacos i Indian Fry Bread, oraz Mamy Navajo Tacos i Indian Fry Bread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób CHILI: w żaroodpornej misce przykryj ancho 2 szklankami wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieścić borowiki w małej misce i przykryć pozostałą 1 szklanką wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Niech zarówno moczyć, aż zmiękną, o 20 protokół.
4
Usuń ancho z moczącej cieczy i wyrzuć łodygę i nasiona. Drobno posiekać chile; rezerwy moczenie cieczy. Pocierać borowiki, aby usunąć wszelkie ziarna i drobno posiekać je; rezerwy moczenia cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6
Dodać połowę zmielonego bawoła w równomiernej warstwie i doprawić solą i pieprzem. Podsmaż mięso na dużym ogniu przez 3 minuty bez mieszania; pozostawić mięso w dużych kawałkach. Delikatnie wymieszaj mięso i kontynuuj brązowienie jeszcze przez 2 minuty. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść mięso na talerz; brąz pozostałe mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Żubr MielonyŻubr Mielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
W zapiekance rozgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8
Dodać cebulę i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10
Dodaj proszek chile i gotować, mieszając, przez 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
11
Dodaj mieszankę pasty pomidorowej, bulion z kurczaka, ancho i borowiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
12
Dodaj płyny do namaczania ancho i porcini, zatrzymując się, gdy dotrzesz do ziarna na dnie. Przyprawić dużą szczyptą soli i dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż sos zmniejszy się o jedną trzecią, o 10 protokół. Delikatnie wymieszać mięso i wszelkie zgromadzone soki i doprawić solą i pieprzem. Przewijanie tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
13
Ugotować pieczywo: mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól przesiać. Drewnianą łyżką mieszaj w wodzie, aż się zmieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
14
W rondlu 2-quart rozgrzać 2 cale oleju do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
15
Umyj miarkę 1/2 szklanki olejem i przygotuj 2 drewniane łyżki. Do gorącego oleju wrzucić porcję 1/2 szklanki ciasta, a następnie użyć 2 łyżek, aby ostrożnie rozłożyć ciasto na 6-do 7-calowy dysk. Smażyć chleb na złoty kolor i gotowane przez, O 2 protokół na stronę; obniżyć ogień, jeśli olej staje się zbyt gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
16
Osuszyć na papierowych ręcznikach i przełożyć na talerz obiadowy. Top z chili i podawać na raz. Powtórz, aby jeszcze 7 pieczywa smażyć i podawać z pozostałym chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
17
Dodać do przodu: chili można przechowywać w lodówce do 3 dni; podgrzać delikatnie. Smażone ciasto chlebowe może stać w temperaturze pokojowej do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn