Przepis naturalnie pyszne wegańskie babeczki czekoladowe może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 25 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 89 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako tani deser. 320 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać mleko alternatywa, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki Quinoa z naturalnie różowym lukrem, Chocolate No Bake Cookies: Naturalnie Wegańskie & Bezglutenowe, oraz Eggless Pomarańczowy Czekolada Cupcakes / Wegańskie Cupcakes.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF i ułóż 12-filiżankę muffin z wkładkami do babeczek lub spryskaj mini patelnię olejem winogronowym lub kokosowym i ustaw aside.In duża miska do mieszania, ubić razem mleko, cukier, mus jabłkowy, ocet i wanilia. W innej misce, przesiać razem mąkę, kakao w proszku, soda oczyszczona, proszek do pieczenia i sól do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Olej Kokosowy
Aromat Klonowy Do Smaku
Sznurek Do Butów Lukrecja
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos