Następnego Dnia Empanadas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj Empanadas następnego dnia. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pie crust, meksykański ser, ziemniaki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Empanadas de Pipián (Empanadas wypełnione orzeszkami ziemnymi i ziemniakami), Empanadas De Flor De Calabaza (kwiat squasha Empanadas), oraz Turcja i puree ziemniaczane Empanadas-Empanadas De Pavo.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem, odstawić.
W średniej misce połącz puree ziemniaczane i zapiekankę z zieloną fasolą. Wymieszać meksykańską przyprawę i 1/4 szklanki sera i odstawić.
Rozwiń ciasto ciasto, 1 na raz. Użyj 3-calowego okrągłego noża, posypanego mąką i wyciąć jak najwięcej rund (około 10 do 1
ciasta. Powtórz z drugim ciastem.
Jajko lekko ubić w małej miseczce, odstawić.
Aby zebrać empanadas, wypełnić środek każdej rundy z 1/2 łyżka puree ziemniaczanego i zielonej fasoli mieszanki zapiekanki.
Umyj połowę obwodu każdego ciasta za pomocą mycia jaj. Wchodzisz na 1 stronie rundy, aby pół okręgu. Zaciskaj krawędzie każdej empanady zębami widelca.
Umieść empanadas na przygotowanych blachach do pieczenia.
Każdy wierzch lekko umyć jajkiem i posypać odrobiną pozostałego sera.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 18 do 20 minut lub do złotego koloru.