Nasty Bits: Indycze Żołądki

Nasty Bits: Indycze Żołądki
Paskudne kawałki: żołądki z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 33g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,81 zł za porcję. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz żołądki z indyka, anyż Gwiaździsty, duszone żołądki z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać anyż Gwiaździsty, można śledzić to danie główne z Mini Star-Bułeczki Anyżowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj The Nasty Bits: Gizzards Galore, The Nasty Bits: Turkey Neck Gumbo, oraz The Nasty Bits: Cod Milt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia, i umieścić żołądki we wrzącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Niech żołądki gotować przez minutę, aby pozbyć się wszelkich zanieczyszczeń.
3
Odcedzić żołądki i spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Umieścić żołądki w średniej wielkości garnku i przykryć wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodaj pozostałe składniki: wodę lub bulion, aromaty i zioła oraz ziarna pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu, przykryć, i gotować przez 3 godziny lub aż żołądki są przetargu widłowego.
7
Wyjąć żołądki z wywaru i pozostawić do ostygnięcia do temperatury nieco powyżej temperatury pokojowej. Odcedzić wywar i odstawić na bok. Większość zapasów może być wykorzystana w sosie; rezerwa część płynu do użycia w rillettes.
Składniki, których będziesz potrzebować
RillettesRillettes
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
8
Umieścić żołądki w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Mieszaj na małej prędkości, powoli dodając wystarczającą ilość zarezerwowanego wywaru, aż mięso dokładnie się rozpadnie, a mieszanina przybiera wilgotną i nadającą się do smarowania konsystencję, około 1 do 3 minut. Smak i więcej dodać sól i pieprz. Ponieważ rillettes będą podawane w temperaturze pokojowej, pasta powinna być nieco bardziej słona niż to, czego normalnie można oczekiwać od ciepłego preparatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
RillettesRillettes
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10
Łyżka mieszaniny do poszczególnych ramekins lub crocks. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia, a następnie wlać około 1/8 cala wytopionego tłuszczu na górze do uszczelnienia ramekins. Jeśli masz mało tłuszczu, użyj trochę oliwy z oliwek, aby nabrać mieszanki. Przechowywać w lodówce do 3 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
11
Wyjąć rillettes z lodówki na 2 godziny przed podaniem; najlepiej w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RillettesRillettes
12
Podawać z chlebem lub tostami.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
13
Czerwone duszone indycze żołądki (wystarcza na przystawkę, która serwuje 6 lub więcej)
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze żołądkiIndycze żołądki
14
Umieścić żołądki w średniej wielkości garnku i przykryć wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
15
Dodać pozostałe składniki.
16
Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do stałej gotować na wolnym ogniu i gotować przez 1 1/2 godziny lub aż żołądki są przetargu widłowego. Pod koniec czasu gotowania płyn zmniejszy się do syropu. Uważaj, żeby sos się nie przypalił.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
17
Niech żołądki ostygną do temperatury pokojowej. Przed podaniem pokrój je cienko na boki.
18
Podawać jako przekąskę lub przystawkę, w towarzystwie makaronu lub ryżu. Resztki żołądków można przechowywać w lodówce, w całości, do tygodnia. Nie kraj, dopóki nie będziesz gotowy do podania, ponieważ smak rozpada się w cienkich pokrojonych żołądkach szybciej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn