Nasty Bits: Indycze Żołądki

Nasty Bits: Indycze Żołądki
Paskudne kawałki: żołądki z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 33g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,81 zł za porcję. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz żołądki z indyka, anyż Gwiaździsty, duszone żołądki z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać anyż Gwiaździsty, można śledzić to danie główne z Mini Star-Bułeczki Anyżowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj The Nasty Bits: Gizzards Galore, The Nasty Bits: Turkey Neck Gumbo, oraz The Nasty Bits: Cod Milt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia, i umieścić żołądki we wrzącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Niech żołądki gotować przez minutę, aby pozbyć się wszelkich zanieczyszczeń.
3
Odcedzić żołądki i spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
4
Umieścić żołądki w średniej wielkości garnku i przykryć wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodaj pozostałe składniki: wodę lub bulion, aromaty i zioła oraz ziarna pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
6
Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu, przykryć, i gotować przez 3 godziny lub aż żołądki są przetargu widłowego.
7
Wyjąć żołądki z wywaru i pozostawić do ostygnięcia do temperatury nieco powyżej temperatury pokojowej. Odcedzić wywar i odstawić na bok. Większość zapasów może być wykorzystana w sosie; rezerwa część płynu do użycia w rillettes.
Składniki, których będziesz potrzebować
RillettesRillettes
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
8
Umieścić żołądki w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Mieszaj na małej prędkości, powoli dodając wystarczającą ilość zarezerwowanego wywaru, aż mięso dokładnie się rozpadnie, a mieszanina przybiera wilgotną i nadającą się do smarowania konsystencję, około 1 do 3 minut. Smak i więcej dodać sól i pieprz. Ponieważ rillettes będą podawane w temperaturze pokojowej, pasta powinna być nieco bardziej słona niż to, czego normalnie można oczekiwać od ciepłego preparatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
RillettesRillettes
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10
Łyżka mieszaniny do poszczególnych ramekins lub crocks. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia, a następnie wlać około 1/8 cala wytopionego tłuszczu na górze do uszczelnienia ramekins. Jeśli masz mało tłuszczu, użyj trochę oliwy z oliwek, aby nabrać mieszanki. Przechowywać w lodówce do 3 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
11
Wyjąć rillettes z lodówki na 2 godziny przed podaniem; najlepiej w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RillettesRillettes
12
Podawać z chlebem lub tostami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
13
Czerwone duszone indycze żołądki (wystarcza na przystawkę, która serwuje 6 lub więcej)
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze żołądkiIndycze żołądki
14
Umieścić żołądki w średniej wielkości garnku i przykryć wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
15
Dodać pozostałe składniki.
16
Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do stałej gotować na wolnym ogniu i gotować przez 1 1/2 godziny lub aż żołądki są przetargu widłowego. Pod koniec czasu gotowania płyn zmniejszy się do syropu. Uważaj, żeby sos się nie przypalił.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
17
Niech żołądki ostygną do temperatury pokojowej. Przed podaniem pokrój je cienko na boki.
18
Podawać jako przekąskę lub przystawkę, w towarzystwie makaronu lub ryżu. Resztki żołądków można przechowywać w lodówce, w całości, do tygodnia. Nie kraj, dopóki nie będziesz gotowy do podania, ponieważ smak rozpada się w cienkich pokrojonych żołądkach szybciej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn