Naprawdę łatwa zupa zupna
Naprawdę łatwy chowder zajmuje około 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis przeznaczony jest dla 4 osób i kosztuje 1,26 USD za porcję. To danie główne ma 85 kalorii, 12 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Allrecipes wymaga soli i pieprzu, selera, oregano i bazylii. 22 osoby przygotowały ten przepis i zrobiłyby go jeszcze raz. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 87%, to danie jest niesamowite. Wypróbuj łatwą zupę z krewetek, łatwą zupę z łososia i łatwą zupę z łososia, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
W średniej wielkości garnku bulionowym umieść nieodsączone pomidory, seler, oregano, bazylię, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Włóż zamrożone filety rybne do garnka. Zmniejsz ogień i gotuj przez 10 do 15 minut. Gotuj, aż mieszanina się rozgrzeje, a ryba będzie nieprzezroczysta i łuszcząca się. W razie potrzeby rozcieńczyć niewielką ilością wody.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Riesling to świetny wybór na Chowder. Do zupy chowder może przydać się chrupiąca biel, która przebije się przez bogaty, kremowy bulion – możesz też wybrać większą porcję lub wrócić do domu z bogatym, maślanym chardonnay. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Barefoot Bubbly Extra Dry. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.