Napoleony z buraków i gruszek z sokiem imbirowym Vinaigrette
Buraki i gruszki z sokiem imbirowym Vinaigrette to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz buraki, udekoruj: sól morską, taką jak maldon; mak, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Odmładzający Sok Z Korzenia / Marchew, Burak, Krew Pomarańcza, Imbir, Sok Z Kurkumy, Serce zdrowy i oczyszczający sok: burak marchew jabłko limonka pomarańcza sok imbirowy, oraz Sok bez sokowirówki: sok jabłkowo-marchewkowy z buraków imbirowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232° z półką w środku.
Buraki owinąć w folię i piec do miękkości, około 1 1/2 godziny.
Pozostawić do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć, a następnie pokroić w poprzek na 1/4 cala grubych rund. Całkowicie fajne.
W międzyczasie drobno zetrzeć imbir z Mikropłytką na kuchennej misce wyłożonej ręcznikiem. Ostrożnie zebrać ręcznik wokół imbiru i wycisnąć, aż masz 2 łyżki soku imbirowego.
Ubić sok pomarańczowy, cukier i olej. Doprawić solą i pieprzem. Podziel vinaigrette równomiernie między 2 małe miseczki.
Pokrój gruszki wzdłuż rdzenia na plastry o grubości 1/4 cala.
Wyciąć 18 rund z plastrów za pomocą foremki do ciastek i umieścić w jednej misce vinaigrette.
Z plasterków buraków wyciąć 18 rund i włożyć do innej miski. Wrzucić gruszki i buraki z winegretem dobrze płaszcz.
Aby zebrać napoleony, na każdym z 6 talerzy kładziemy po 1 naboju buraków (patrz uwaga kucharzy, poniżej) i topujemy liściem estragonu. Wierzch z 1 okrągłą gruszką, następnie kolejny liść estragonu. Powtórz warstwowanie jeszcze 2 razy. Należy wyrzucić winegret stosowany w przypadku buraków.
Wrzucić zieleni z niektórych pozostałych vinaigrette i miejsce wokół każdego Napoleona. Jabłko drobno zetrzeć (w tym skórkę) w misce. Na wierzch każdej łyżeczki łyżeczki jabłka, następnie posypać solą morską i makiem.
W razie potrzeby skropić winegretem.
•Aby uniknąć barwienia gruszek na Czerwono, użyj jednej ręki do rzucania i układania buraków, a drugiej do obsługi gruszek. * Buraki można prażyć i pokroić 3 dni wcześniej i schłodzić.* Sok z imbiru vinaigrette może być wykonany 2 dni wcześniej i schłodzony.