Napoleon nadziewany ananasem i ricottą
Nadziewane ananasem i ricottą Napoleon jest Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 721 kalorii, 14g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, ananasa, częściowo odtłuszczony ser ricotta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony ananas bita Ricotta tost z solą morską, Bakłażan Faszerowany Ricottanem I Szynką, oraz Squash Faszerowany Ricottą.
Instrukcje
Rozłóż arkusz ciasta francuskiego na lekko posypanej mąką powierzchni; rozwałkuj ciasto do grubości 1/16 cala.
Ciasto pokroić na 9 równych kwadratów; wyrzucić 1 kwadrat.
Przekładamy placki ciasta na wyłożoną pergaminem blachę do pieczenia. Ciasto przekłuć widelcem i równomiernie posypać cukrem; ciasto schłodzić w lodówce przez 10 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 40
Piec placki ciasta przez około 15-18 minut lub aż nadmuchane i złoty; ostudzić. Podzielić 2 łyżeczki miodu równomiernie pomiędzy 4 talerze deserowe, dabbing 1/2 łyżeczki w środku każdego.
Umieść 1 placek ciasta na wierzchu każdej odrobiny miodu.
W małej misce połącz ser ricotta z wanilią. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki sera ricotta na górze każdego kwadratu ciasta, dzieląc plastry ananasa (6 plastrów na ciasto) równomiernie między talerze. Podziel 4 łyżeczki miodu, skropić 1 łyżeczkę na plastry ananasa na każdym talerzu; na wierzch każdy z drugim kwadratem ciasta.