Naleśniki z sosem karmelowym i zapiekanymi orzechami pekan

Naleśniki z sosem karmelowym i zapiekanymi orzechami pekan
Naleśniki z sosem karmelowym i prażonymi orzechami pekan to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 45 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Mieszanka koniaku, dodatkowe masło, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Naleśniki z sosem karmelowym i zapiekanymi orzechami pekan, Old Fashion Pudding ryżowy z solonym karmelem i prażonymi orzechami pekan, oraz Naleśniki z sosem karmelowym.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w blenderze i zmiksuj na gładką masę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Odstawić na 1 godzinę w temperaturze pokojowej. Przed użyciem ponownie zmiksować.
3
Szczotka 8-do 9-calowej średnicy nonstick patelni lekko z roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Podgrzać na średnim i wysokim ogniu.
5
Wlać skąpe 1/4 cupful ciasto na patelni, przechylając, aby umożliwić ciasto płaszcz dno patelni. Gotować, aż krepa będzie złoty na dnie, o 1 minutę. Obróć crepe nad i gotować, aż brązowy na dnie, o 45 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Przenieść na ręcznik papierowy. Powtórz z pozostałym cieście, tworząc około 24 naleśniki i układając naleśniki między ręcznikami papierowymi. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1
Połącz cajeta, mleko i masło w ciężkim średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż sos zmniejszy się do 2 3/4 filiżanki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia. Wymieszać z koniakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
3
Umieść 1 krepę na powierzchni roboczej.
4
Posmarować 1 łyżką sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
5
Posypać 1 łyżką posiekanych orzechów pekan. Złóż krepę na pół nad nadzieniem, a następnie ponownie na pół, tworząc trójkąt. Powtórz z pozostałymi naleśnikami, sosem i orzechami pekan. Ułóż naleśniki w dwóch szklanych naczyniach do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić naleśniki i pozostały sos osobno. Przewijać SOS tylko do wylewania przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
NaleśnikiNaleśniki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
6
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Pozostałą część sosu polać naleśnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
8
Piec do ogrzania przez, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Posypać pozostałymi orzechami pekan i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn