Naleśniki Z Mąki Ryżowej

Naleśniki Z Mąki Ryżowej
Naleśniki z mąki ryżowej to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 485 kalorii, 15g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Mieszanka jaj, sól, mąka ryżowa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Naleśniki Z Mąki Ryżowej, Bezglutenowa Mąka Z Brązowego Ryżu Naleśniki Bananowe, oraz Naleśniki z mąki kokosowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić jajka w misce do mieszania; wymieszać z mlekiem, olejem roślinnym i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Ubić mąkę ryżową, aż nie pozostaną suche grudki. Przykryć miskę i odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę lub w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podgrzej lekko naoliwioną patelnię na średnim ogniu. Upuść ciasto za pomocą dużych łyżek na patelnię i gotuj, aż utworzą się pęcherzyki, a krawędzie będą suche. Flip i gotować, aż rumiane z drugiej strony. Powtórz z pozostałym ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia6
Magazyn