Naleśniki Z Mąki Kukurydzianej
Naleśniki z mąki kukurydzianej mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz proszek do pieczenia, mąkę kukurydzianą, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Naleśniki Z Mąki Kukurydzianej, Naleśniki z mąki kukurydzianej, oraz Naleśniki Z Mąki Kukurydzianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 5 składników wymieszać w dużej misce, wymieszać trzepaczką.
Połącz jajko i kolejne 3 składniki w misce.
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny mąki, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Łyżka 1/4 szklanki ciasta dla każdego naleśnika na gorącej patelni nonstick lub patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania. Włącz naleśniki, gdy szczyty są pokryte bąbelkami i krawędzie wyglądają na ugotowane.