Naleśniki z dżemem borówkowym
Przepis naleśniki z dżemem borówkowym jest gotowy w około 18 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 422 kalorie, 5G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz dżem z borówki brusznicy, ekstrakt z wanilii, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Borówka Brusznica Vojito, Lingonberry Cosmopolitan, oraz Przepis Na Dżem Borówkowy Lub Żurawinowy.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małej misce, wymieszać dżem i twarogiem aż dobrze włączone. Odstawić.;
Za pomocą miksera ręcznego zmiksuj składniki do uzyskania miękkich szczytów. Przechowywać w lodówce aż do podania.
Spryskaj nieprzywierającą krepową patelnię sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu.
Dodaj 2-uncji krepa ciasto i obracać patelnię, aż ciasto przylega do boków. Pozostawić do gotowania przez 1 minutę. Gdy na krepie zaczną tworzyć się niewielkie pęcherzyki, Odwróć gumową szpatułką.
Wyjąć z patelni, położyć na talerzu i powtórzyć z pozostałym cieście. Odstawić.
Umieścić około 3 łyżki mieszanki dżemu w środku krepy i zwinąć szczelnie. Powtarzaj, aż wszystkie naleśniki zostaną wypełnione i zwinięte.
Podawać na dużym talerzu lub pojedynczych talerzach z bitą śmietaną obok, w razie potrzeby