Naleśniki Z Dyni
Naleśniki z dyni wymagają około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Wiele osób naprawdę lubi ten poranny posiłek. Mieszanka octu, sody oczyszczonej, puree z dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 8942 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Naleśniki dyniowe z masłem dyniowym klonowym {KitchenAid #SavorTheSavings}, Naleśniki z dyni z polewą masłem dyniowym, oraz Naleśniki Z Dyni Z Masłem Dyniowym.
Instrukcje
W misce wymieszaj mleko, dynię, jajko, olej i ocet.
Mąkę, brązowy cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, ziele angielskie, cynamon, imbir i sól połączyć w osobnej misce. Wymieszać z mieszaniną dyni tylko tyle, aby połączyć.
Podgrzej lekko naoliwioną patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Wlać lub zgarnąć ciasto na patelnię, używając około 1/4 szklanki na każdy naleśnik. Brązowy po obu stronach i podawać na gorąco.