Naleśniki Wypełnione Dżemem

Naleśniki Wypełnione Dżemem

Instrukcje

1
Pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę (zapobiega to twardym naleśnikom). Wymieszać dżem i brandy w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rozgrzej piekarnik do 121°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
NaleśnikiNaleśniki
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj 1/2 łyżeczka masła do patelni i pędzla do pokrycia dna.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Podgrzać na umiarkowanym ogniu do gorąca, o 30 sekund, a następnie wlać 1/4 ciasto Cup do patelni, przechylając płaszcz dno równomiernie. Gotować, aż spód będzie blady złoty, 11/2 do 2 protokół, następnie szarpać patelnię poluzować crêpe i odwrócić crêpe z łopatką. Gotować, aż spód będzie blady złoty, 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Przenieść crêpe z łopatką na powierzchnię roboczą, obracając tak, aby Strona gotowana jako pierwsza była odwrócona.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
6
Rozprowadzić crêpe na całej powierzchni z 1 łyżką dżemu i roll up Jelly-roll style.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
7
Przełożyć na żaroodporny talerz i ogrzać w piekarniku. Zrobić 7 więcej naleśników w ten sam sposób, przenosząc do piekarnika(walcowane naleśniki można układać obok siebie lub układać jak kłody). Pył obficie z cukrem waniliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
DżemDżem
8
Notatki kucharzy
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 6 Szklanek (1,5 Litra) WodyOkoło 6 Szklanek (1,5 Litra) Wody
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
* Naleśniki (bez dżemu) można przygotować 1 dzień wcześniej i przechowywać schłodzone, oddzielone warstwami papieru woskowego, w szczelnym pojemniku. Podgrzej naleśniki w piekarniku o temperaturze 177° partiami na dużej blasze w środku piekarnika, aż nagrzeje, około 1 minuty, następnie rozłóż dżemem i zwiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Około 6 Szklanek (1,5 Litra) WodyOkoło 6 Szklanek (1,5 Litra) Wody
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
2
Podgrzać wszystkie walcowane naleśniki na blasze do pieczenia w piekarniku, aż gorące, 1 do 2 minut. Pył z cukrem waniliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Heat all rolled crêpes on baking sheet in oven until hot, 1 to 2 minutes. Dust with vanilla sugar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 6 Szklanek (1,5 Litra) WodyOkoło 6 Szklanek (1,5 Litra) Wody
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn