Naleśniki Wieloziarniste

Naleśniki Wieloziarniste
Need a cały posiłek 30 i wegetariański? Naleśniki wieloziarniste mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 91 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz białka, maślankę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki Wieloziarniste, Naleśniki Wieloziarniste, oraz Naleśniki Wieloziarniste dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 3 składniki w misce; dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać mieszankę naleśnikową i wymieszać, aż będzie gładka (ciasto będzie lekko grube).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Kupionej W Sklepie Mieszanki Do Naleśników Bezglutenowych, Np. Cherrybrook Kitchen2 Szklanki Kupionej W Sklepie Mieszanki Do Naleśników Bezglutenowych, Np. Cherrybrook Kitchen
3
Łyżka o 1/4 Puchar ciasto na gorącej patelni nonstick lub nonstick patelni pokrytej sprayem do gotowania. Włącz naleśniki, gdy szczyty są pokryte bąbelkami i krawędzie wyglądają na ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn