Naleśniki Szwedzkie z serem wiśniowym i nadzieniem czekoladowo-bananowym
Przepis Szwedzkie naleśniki z serem wiśniowym i nadzieniem czekoladowo-bananowym zaspokoi Twoje skandynawskie pragnienie w okolicach 50 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 502 kalorie, 8G białka, oraz 24g tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubiło ten poranny posiłek. Jeśli masz bitą śmietanę z serem, wanilią, czekoladą i orzechami laskowymi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 43 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Naleśniki Szwedzkie z serem wiśniowym i nadzieniem czekoladowo-bananowym, Pełnoziarniste naleśniki bananowe z serem śmietankowym, oraz Naleśniki bananowe z serem śmietankowym.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na ciasto: w dużej misce, ubij razem mleko, jajka, 2 łyżki roztopionego masła i wanilii. W innej misce, ubić razem mąkę, cukier i sól.
Połącz suche składniki z mokrymi składnikami, ubijając wszelkie grudki.
Pozostaw ciasto na kilka minut podczas przygotowywania nadzień. (Ciasto można przykryć i schłodzić do 24 godzin, ale może to wymagać nieco rozcieńczenia.)
Wymieszać 1 filiżanka cherry Pie nadzienie i serek; przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Resztę nadzienia z ciasta wiśniowego przełożyć do miski. Gdy gotowy do podania, pokroić banany i umieścić je w misce; umieścić czekoladę spread do innej misce.
Do naleśników: nasmarować patelnię odrobiną roztopionego masła.
Wlać skąpe 1/4 szklanki ciasta na patelnię, obracając patelnię, aby równomiernie ją pokryć. Gdy góra wygląda na suchą i bąbelki i krawędzie są lekko rumiane, 45 sekund do 1 minuty, Odwróć naleśnik i gotuj przez dodatkowe 15 do 20 sekund. (Pierwszy naleśnik może nie okazać się idealny, więc nie martw się, jeśli nie zadziała, zjedz go jako przekąskę.)
Umieść naleśnik na talerzu i kontynuuj gotowanie pozostałego ciasta w krokach 1/4 szklanki, szczotkując patelnię roztopionym masłem w razie potrzeby. Naleśniki układamy jeden na drugim i odstawiamy przykryte folią, aż będą gotowe do podania. (Naleśniki można przykryć i schłodzić do 24 godzin. Naleśniki można umieścić między warstwami papieru woskowego, owinięte w plastik i zamrożone przez okres do miesiąca. Przed użyciem rozmrozić na noc w lodówce.)
Wyłóż naleśniki wraz z miseczkami nadzień. Napełnij naleśnik łyżką 1 nadzienia złóż go na pół i zwiń jak cygaro.
Udekorować pozostałym nadzieniem z ciasta wiśniowego lub posypać odrobiną cukru pudru.