Naleśniki Podstawowe

Naleśniki Podstawowe
Podstawowe naleśniki to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 56 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mleka, jaj, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Podstawowe Naleśniki, Podstawowe Naleśniki, oraz Naleśniki Podstawowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki ubić w dużej misce. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Miejsce lekko nasmarowane 8-calowy nonstick patelni na średnim ogniu, aż patelnia jest gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wlać 2 łyżki ciasta na patelnię; szybko przechylać we wszystkich kierunkach, tak aby ciasto obejmuje dno patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Gotować 2 protokół lub do crpe można wstrząsnąć luźne z patelni. Włącz crpe i gotuj około 30 sekund. Powtórz z pozostałym ciasto. Naleśniki układać między arkuszami papieru woskowego, aż będą gotowe do wypełnienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PatelniaPatelnia
1
Umieść naleśniki, ułożone między sobą woskowanym papierem, w plastikowej torbie do zamrażania z zamkiem błyskawicznym. Zamrozić naleśniki do 1 miesiąca. Rozmrażaj przez noc przed użyciem; ponowne podgrzewanie nie jest konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Kolor jest atrakcyjnym ciemnym rubinem, odzwierciedlającym staranny proces selekcji winogron. Nos i profil smakowy ciemnych owoców, śliwek i nut cedrowych są ładnie zrównoważone z kwasowością i strukturą taniny na podniebieniu. Eleganckie wino z mocą i finezją. Wytrawne i orzeźwiające wykończenie dopełnia wino.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn