Naleśniki maślano-bananowe z syropem z granatów
Naleśniki maślano-bananowe z syropem z granatów mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.24 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka maślanki, sody oczyszczonej, banana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Naleśniki bananowe z kwaśną śmietaną i syrop z maślanki Magelby ' ego, Naleśniki maślane z jabłkami z syropem klonowym, oraz Naleśniki Maślane Z Syropem Wiśniowym Bing dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować naleśniki, lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 6 składników (przez farinę) połączyć w dużej misce; wymieszać trzepaczką.
Połącz maślankę, olej, wanilię i jajko; dodaj do mieszaniny mąki, mieszając, aż będzie gładka. Złóż banana.
Łyżka 1/4 szklanki ciasta na naleśnik na gorącej patelni nonstick. Obróć, gdy wierzchołki są pokryte bąbelkami, a krawędzie wyglądają na ugotowane.
Aby przygotować syrop, połącz 1/2 szklanki soku i syropu w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Połączyć 2 łyżki soku i skrobi kukurydzianej w misce; dodać do patelni. Gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje; zdjąć z ognia.