Naleśniki kukurydziane z wędzonym łososiem i śmietaną cytrynowo-Szczypiorkową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników kukurydzianych z wędzonym łososiem i śmietaną ze szczypiorku cytrynowego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 243 kalorie, 11g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Blini kukurydziane z wędzonym łososiem i śmietaną ze szczypiorku, Tosty pumperniklowe z wędzonym łososiem i śmietaną cytrynowo-Szczypiorkową, oraz Wędzony dziki łosoś Irlandzki z naleśnikami ze szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce; schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
3
W średniej misce wymieszać mąkę i 5 kolejnych składników (przez pieprz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Połącz 1 szklankę ziaren kukurydzy, maślanki, masła i jajka w blenderze; proces aż do grubo puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Kukurydzy
Maślanka
Masło
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać puree mieszaniny kukurydzy do mieszaniny mąki, mieszając aż tylko połączone. Wchodzisz w pozostałych 1/4 szklanki kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Kukurydza
6
Wlać około 2 łyżki ciasta na naleśnik na gorącej patelni nonstick lub nonstick patelni; rozprowadzić delikatnie łopatką. Gotować 3 minuty lub aż szczyty są pokryte pęcherzyków i krawędzie wyglądają gotowane. Ostrożnie obrócić naleśniki nad; gotować 3 protokół lub do dna są lekko rumiane. Ułóż 2 naleśniki na każdym z 6 talerzy; na każdym naleśniku polej 1 plastrem łososia i 1 łyżeczką śmietany cytrynowo-szczypiorkowej.