Naleśniki Jabłkowe
Naleśniki z musem jabłkowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 74 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka musu jabłkowego, sody oczyszczonej, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Naleśniki Jabłkowe, Naleśniki Jabłkowe, oraz Cynamonowe Naleśniki Jabłkowe.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w średniej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połączyć maślankę z 3 kolejnymi składnikami.
Do suchych składników dodać mieszankę maślanki, mieszając do momentu zwilżenia suchych składników.
Podgrzej patelnię nonstick lub patelnię Nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu. Dla każdego naleśnika wlać 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię, rozprzestrzeniając się na 5-calowe koło. Gotować naleśniki, aż szczyty są pokryte bąbelkami i krawędzie wyglądają gotowane; włączyć naleśniki i gotować drugą stronę.
Podawać z syropem klonowym i świeżymi owocami, w razie potrzeby (syrop i owoce nieuwzględnione w analizie).
Wskazówka: jedna łyżka bezcukrowego syropu klonowego ma 8 kalorii i 3 gramy węglowodanów.