Naleśniki cytrusowe z miodem"masło"
Naleśniki cytrusowe z miodowym "masłem" mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. 184 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka proszku do pieczenia, olej kokosowy, sok pomarańczowy floridan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Naleśniki pełnoziarniste miodowe z masłem miodowo-limonkowym, Brown Butter Winter Citrus Pancakes, oraz Sałatka z masłem Sałatowym z estragonem i cytrusowo-miodowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej dużą patelnię lub patelnię na średniej-niskiej heat.In średniej wielkości miskę do mieszania, połączyć sok pomarańczowy, 1/4 szklanki miodu, skórki z cytryny i jajko. Użyj trzepaczki, aby upewnić się, że składniki są mieszane well.In oddzielną miskę do mieszania, połączyć mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól.
Dodać suche składniki do mokrych składników za pomocą trzepaczki, aby upewnić się, że mieszanina jest combined.In mała miska, połączyć zmiękczone bezmleczne margaryny lub oleju kokosowego i pozostały miód, i umieścić go w lodówce do firmy się.
Dodaj niewielką ilość oleju roślinnego do rozgrzanej patelni lub patelni. Używając miary 1/4 szklanki dla każdego naleśnika, ostrożnie wlej ciasto na patelnię lub patelnię.Gotować naleśniki, aż zaczną bańki na stronie niegotowane, o 2 do 3 protokół. Gdy pęcherzyki zaczynają się pojawiać, Odwróć każdy naleśnik na patelni i pozwól im gotować przez kolejne 1 do 2 protokół. Powtórz proces gotowania, aż wszystkie ciasto naleśnikowe jest gotowane. Utrzymuj naleśniki ciepłe na blasze z ciastkami w piekarniku o temperaturze 200 ° F, aż będziesz gotowy do ich podania.
Naleśniki podawać na ciepło z masłem miodowym.”