Naleśniki
Naleśniki to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 12 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 23 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis od Betty Crocker ma 218 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, mleko, wymieszać, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 19%. Podobne przepisy to Moje Ulubione bezglutenowe naleśniki (i lepkie naleśniki budyń toffi!), Quinoa pełnoziarniste Greckie naleśniki jogurtowe {najzdrowsze naleśniki, jakie kiedykolwiek zrobiłem}, oraz Chilijskie naleśniki morskie lub Bindaetteok (Koreańskie naleśniki z fasolą Mung).
Instrukcje
Patelnia ciepła lub patelnia na średnio wysokiej ciepła lub elektrycznej patelni do 191°; smar z natryskiem do gotowania, olejem roślinnym lub skracaniem. (Powierzchnia jest gotowa, gdy kilka kropel wody posypanej nią tańczy i znika.)
Wymieszać wszystkie składniki do wymieszania.
Wlać o nieco mniej niż 1/4 szklanki na gorącą patelnię.
Gotować, aż brzegi wyschną. Obróć; gotuj na złoty kolor. Uwaga: Jeśli lubisz cienkie naleśniki, użyj 1 1/2 szklanki mleka.