Naleśniki

Naleśniki
Naleśniki to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 12 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 23 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis od Betty Crocker ma 218 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, mleko, wymieszać, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 19%. Podobne przepisy to Moje Ulubione bezglutenowe naleśniki (i lepkie naleśniki budyń toffi!), Quinoa pełnoziarniste Greckie naleśniki jogurtowe {najzdrowsze naleśniki, jakie kiedykolwiek zrobiłem}, oraz Chilijskie naleśniki morskie lub Bindaetteok (Koreańskie naleśniki z fasolą Mung).

Instrukcje

1
Patelnia ciepła lub patelnia na średnio wysokiej ciepła lub elektrycznej patelni do 191°; smar z natryskiem do gotowania, olejem roślinnym lub skracaniem. (Powierzchnia jest gotowa, gdy kilka kropel wody posypanej nią tańczy i znika.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Olej RoślinnyOlej Roślinny
SkracanieSkracanie
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać wszystkie składniki do wymieszania.
3
Wlać o nieco mniej niż 1/4 szklanki na gorącą patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Gotować, aż brzegi wyschną. Obróć; gotuj na złoty kolor. Uwaga: Jeśli lubisz cienkie naleśniki, użyj 1 1/2 szklanki mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn