Naleśnik Holenderski Truskawkowy

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj naleśnika holenderskiego truskawkowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odebrać masło, nadzienie truskawkowe, wymieszać i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśnik Holenderski Truskawkowy Cynamonowy, Naleśnik Holenderski z kompot truskawkowo-migdałowy, oraz Holenderski Naleśnik Dla Dzieci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. obficie nasmaruj 13x9-calowe (3-quart) szklane naczynie do pieczenia lub patelnię. W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać wodę i masło do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodać mieszankę do pieczenia na raz; energicznie mieszać około 1 minuty lub aż mieszanina utworzy kulkę.
Łyżką ubić jajka, po 2 na raz, aż ciasto będzie gładkie i błyszczące po każdym dodaniu.
Rozprowadzić na patelni(nie rozkładać boków).
Piec odkryte 30 do 35 minut lub aż nadmuchane i suche w centrum. Natychmiast po upieczeniu rozprowadzić ciasto nadzieniem na naleśniku.