Naleśniki z jagodami migdałowymi wymagają około 20 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 5 porcji z 238 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Za 64 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką jajko, maliny, jagody i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Działa dobrze jako niedrogie śniadanie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Naleśniki Z Jagodami Migdałowymi Paleo, Naleśniki z makiem migdałowym z syropem migdałowym, oraz Łatwe Naleśniki Jagodowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj mąki, cukier, proszek do pieczenia i sól. W małej misce wymieszaj jajko, mleko, masło i ekstrakt; mieszaj z suchymi składnikami tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Ekstrakt
Masło
Cukier
Mleko
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać ciasto o 1/4 szklanki na natłuszczoną gorącą patelnię; posypać jagodami. Obróć, gdy na górze utworzą się bąbelki. Gotuj, aż druga strona będzie złotobrązowa.