Naleśniki Norweskie-Pannekaken
Naleśniki norweskie-Pannekaken może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, cukru, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni skandynawskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 28%. Spróbuj Naleśniki Po Norwesku, Coleslaw Po Norwesku, oraz Norweski Gravlax dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jajka i mleko w pojemniku blendera.
Dodać mąkę, sól i cukier i zmiksować na gładką masę.
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu i pokryj sprayem do gotowania lub masłem. Miarka o 1/4 szklanki ciasta na patelni, i przechyl patelnię, aby pokryć dno. Gotować, aż top wygląda sucho, o 30 sekund. Ostrożnie wsuń łopatkę pod naleśnik i odwróć. Gotować przez kilka sekund z drugiej strony, tylko do rumianego.
Wyjąć na talerz i powtórzyć z pozostałym cieście.