Przepis na naleśniki brzoskwiniowe z sosem maślanym można zrobić w około 25 minut. Ten wegetariański przepis lacto ovo serwuje 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 18g tłuszczu i w sumie 492 kalorii. Niewiele osób naprawdę lubi to śniadanie. Wystarczy mieszanka soli, cukru, jajek i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 30%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Podobne przepisy obejmują Bezglutenowe naleśniki brzoskwiniowe z polewą brzoskwiniową, Naleśniki brzoskwiniowe z syropem klonowym brzoskwiniowym dla, oraz Naleśniki rumowo-żurawinowe z maślanym sosem rumowym (+gratis!!).
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Papier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Połącz mleko, jajka i olej; dodaj do suchych składników tylko do zwilżenia. Złożyć brzoskwinie.
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Wlej ciasto o 1/4 szklanki na natłuszczoną gorącą patelnię; obróć, gdy na wierzchu utworzą się bąbelki. Gotuj, aż druga strona będzie złotobrązowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
W międzyczasie w małym rondelku wymieszaj syrop kukurydziany, cukier, masło i jajko. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje grzbiet łyżki. Dodaj wanilię.