Naleśnik z piekarnikiem z jabłkami i kiełbasą jest bezglutenowe poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.37 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbasę wieprzową luzem, oryginalną mieszankę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Naleśnik Z Pieca Jabłkowo-Kiełbasowego, Naleśnik z piekarnika jabłkowego z syropem jabłkowym, oraz Naleśnik Z Piekarnika Jabłkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozłóż plasterki jabłka równomiernie na dnie niełuskanej patelni o wymiarach 13x9 cali. W rondlu 1-quart, ciepła 1/2 szklanki brązowego cukru, masło i syrop na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż się stopi.