Największy Najlepszy Burger
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj największego najlepszego burgera. Ten przepis zawiera 6 porcji z 694 kalorii, 39g białka, oraz 40g tłuszczu każdy. Za $2.11 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 14 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś amerykański ser, cebulę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Biggest Loser Pancakes, Biggest Loser kremowy makaron z cytryną i czosnkiem z tuńczyka, oraz Layer Cake Tips + NAJWIĘKSZY JAK DOTĄD Tort Urodzinowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do pieczenia.
W dużej misce połącz mieloną wołowinę, cebulę, sól, mielony czarny pieprz i bazylię; dobrze wymieszaj. Następnie dodaj bułkę tartą, ser i sos teriyaki.
Dobrze wymieszaj i podziel na 4 do 6 dużych, okrągłych kulek.
Umieść kulki hamburgera na patelni brojlerów, równomiernie rozmieszczonych. Dociśnij każdą kulkę dłonią lub szpatułką, aż utworzy się idealnie okrągły placek.
Podsmaż przez 8 minut, Odwróć każdy placek i podsmaż jeszcze przez 8 minut. (Uwaga: zewnętrzna część każdego pasztecika powinna wydawać się prawie spalona.)
Wyłącz ogień i ułóż plasterki sera na każdym paszteciku. Gdy ser się rozpuści, wyjmij z piekarnika i podawaj na bułkach cebulowych.