Najprostszy Bochenek Z Indyka
Najprostszy Bochenek z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 446 kalorii, 45g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz jajka, bardzo wody, przyprawiony chleb farsz mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Najłatwiejszy Pieczony Indyk, Najłatwiejszy "domowy" kurczak (lub indyk) Pot Pie Ever!, oraz Najprostszy, Bezproblemowy Pieczony Indyk.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj patelnię na bochenek 5 3 / 4x11 cali.
W misce wymieszać farsz wymieszać z gorącą wodą i pozostawić mieszaninę na 2 minuty, aby pulchnie bułkę tartą. W innej misce wymieszaj mielonego indyka z ubitymi jajkami, solą i czarnym pieprzem.
Wymieszać z farszem aż do całkowitego połączenia. Łyżka mieszaniny bochenek do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowy w środku, około 1 godziny. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Odstawić na 10 minut przed podaniem.