Najprostsze Boston Cream Cupcakes
Najprostsze Boston Cream Cupcakes może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka błyskawicznej mieszanki budyniu waniliowego, mleka, bitej polewy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Boston Cream Pie Cupcakes, Boston Cream Pie Cupcakes, oraz Boston Cream Cupcakes.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę tortową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Napełnij wysmarowane muffinki 2/3 pełne i piecz w 350 stopniach przez 15 do 20 minut. Całkowicie fajne.
Ubić budyń wymieszać z mlekiem przez 2 minuty; odstawić 5 minut. Użyj ząbkowanego noża, aby odciąć górę każdej babeczki; odstaw blaty na bok. Wymieszać 1/2 szklanki ubitej polewy do budyniu.
Łyżka jednej łyżki na każdej babeczki; zastąpić Topy babeczki. W kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, połączyć pozostałe bitą polewy i czekolady.
Kuchenka mikrofalowa przez jedną minutę; wymieszać i kuchenka mikrofalowa dodatkowe 30 sekund. Wymieszać, aż czekolada się rozpuści; odstawić 15 minut. Mróz babeczki z mieszaniną czekolady.