Najprostsza Sałatka Cezar
Najprostsza Sałatka Cezara to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz parmezan, czosnek, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Najprostsza sałatka grecka w / cytrynowo-Oregano Vinaigrette, Winegret cytrynowo-Musztardowy-najprostszy i najlepszy sos sałatkowy –, oraz Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}.
Instrukcje
W misce robota kuchennego dodaj liście pietruszki, filety anchois, parmezan, sok z cytryny i skórkę, zieloną cebulę, szczypiorek i czosnek. Doprawić solą i pieprzem. Pulse mieszaniny i powoli skropić w oliwie z oliwek.
Zdejmij górną część z robota kuchennego i odłącz maszynę. Wymień ostrze z procesora na ostrze niszczarki i umieść górną część z powrotem na maszynie. Podłącz maszynę z powrotem i rozdrobnij liście sałaty, po jednym na raz, bezpośrednio na dressingu.
Wlać sałatę i dressing do dużej miski i wrzucić do połączenia.
Dekoruj dodatkowym parmezanem.