Najlepszy w historii dip szpinakowo-karczochowy
Best Ever Spinach Karczoch Dip to bezglutenowy i wegetariański hor d'oeuvre z dodatkiem lakto ovo. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka, 19 g tłuszczu i łącznie 218 kalorii. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,1 USD za porcję. Jeśli masz pod ręką majonez, serca karczochów, szpinak i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit na Twoim wydarzeniu podczas Super Bowl. 54 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 55%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Mini grillowane serca karczochów z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczochów, mini grillowane serca karczochów z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczochów oraz szpinakowy dip z karczochów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W małym naczyniu żaroodpornym wymieszaj szpinak, serca karczochów, ser, majonez i sos Alfredo.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż lekko się zarumieni i lekko zarumieni.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![Kremowe sherry NV Solera]()
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.